WeLcOmE

WeLcOmE
hello kopi the milo . haha , assalammualaikum semua . terima kasih kerana melawat blog eifah yee HAH , DAH TENGOK TU JANGAN LUPA TEKAN BUTTON FOLLOW YE NICE TO MEET U ALL

Thursday, 22 December 2011

alhamdulillah !

wahh ! TAHNAIH YE KAKAK syera cca rafida piqa izatul syazana AND abng aiman n arep . kau orang memang terbaikk ! mesti best kan dapat 8A . nati next year giliran me pulak , doakan lahh saya jugak macam kakak n abng ae? AMINN !!  mesti akak n abng gembira sakan ! TAHNIAH !

TANHIAH  juga pada yang dapat 7A : arafat , azrul ,azlan , zulaika ? n tak engat . tahniahh sangat-2 . : D

5 comments:

  1. contohi la abg and kakak ifah ni tau hehe,,nk brjaya senang je,,cume perlukn sedikit pengorbanan,, :) goodluck

    ReplyDelete
  2. hahahah ? seriess ? thnkzz alot . nty pape yg susah tlg ajrkan ae? hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti la bole,,nk tengok jugak ko dpt 8A...

    ReplyDelete
  4. tak susah mana pun dik. mula mula memang fikir mcm tu. tapi, fikir positif. kenapa orang lain boleh, kita tak boleh? kan? jgn risau, cari lah keberkatan. sebab keberkatan tu penting. pengorbanan tu pun sama. nak bercinta boleh, tapi study first. jgn lalai solat. doa ibu bapa tu penting. jgn buat cikgu benci kat kita tau. ingat tu dik. sorry lah comment agak panjang. yang penting, FOCUS mase belajar. nak tidur boleh, tapi jgn lupa study kayhhh. GOODLUCK anyway dear :)

    ReplyDelete